Inovacija v ortodontiji - zobni aparati Invisalign

Vsi, ki imajo težave z razporeditvijo zob, se v trenutku, ko se odločijo za ortodontsko terapijo, srečajo s pomanjkljivostmi klasičnega aparata, ki pa se nanašajo na tako estetiko kot vpliv, ki ga le ta ima na zobe in usta. Vendar danes lahko oblikujete popoln nasmeh in odpravite škodljive posledice nepravilnega položaja zob s pomočjo revolucionarnega aparata, oziroma sistema Invisalign, ki minimalizira pomanjkljivosti klasične ortodontske terapije – mi vemo, kako!

Estetika in praktičnost

Osnovna prednost, ki osvoji vsakega pacienta, je minimalen vpliv na estetiko ust, ki ga Invisalign omogoča. Glede na to da je ta aparat izdelan iz prozorne plastike, je skoraj neviden in zelo prijeten za nošenje. Običajne težave med hranjenjem in vzdrževanjem ustne higiene, s katerimi se spopadajo pacienti med ortodontsko terapijo, so prav tako manjši, ker Invisalign ne moti med obrokom, pacient pa ga lahko sam odstrani in očisti.

Poleg tega terapija zahteva precej manjše število obiskov k ortodontu in zadostno število aparatov za potrebe celotnega trajanja posega.

Inovativni terapijski načrt

Invisalign ni le zobni aparat. Gre za inovativen terapijski postopek, ki pacientu omogoča vizualizacijo rezultata že pred začetkom posega zaradi 3D animacije, ki simulira potek terapije. Na ta način lahko predvidimo pogostost kontrol in potrebne prilagoditve kot tudi končni rezultat terapije.

S pomočjo Invisaligna lahko zdravimo različne tipologije nepravilnega položaja zob, zato je trajanje terapije odvisno od pacienta do pacienta. Ravno zato je možnost natančnega načrtovanja poteka posega ena izmed osnovnih prednosti tega sistema.

Odkrijte našo posebno ponudbo Invisalign terapije in se obrnite na nas za vse dodatne informacije.

Zaprosite za ponudbo