Cirkon keramične krone

Krone, izdelane iz cirkon keramike so vrhunska stomatološka rešitev, ki zagotavlja dolgotrajnost in čvrstost ter so zato odlična alternativa metal keramičnim kronam, v primerjavi s katerimi imajo tudi neprimerljive estetske prednosti.

Cirkon keramične krone za razliko od metal keramičnih nimajo kovinske baze, kar im poda prozornost, ki zagotavlja naraven videz ter je tako razlika med krono in naravnim zobom zelo težko opazna. Poleg tega pri tej rešitvi manjka pobarvanost gingive okoli vratu krone.

Cirkon keramika je izrazito biokompatibilen material, ki zaradi svoje bioinertnosti ne izziva alergij. Prav tako je toplotno slabo prevoden, kar zmanjšuje tveganje nastanka iritacije zobnega živca.

Zaradi svojih estetskih lastnosti so cirkon keramične krone popolne za izdelavo sprednjih zob, vendar, ker je ta material, znan tudi kot »belo jeklo«, zadostno čvrst, krone odlično prenašajo sile žvečenja, ki nastanejo v stranskih regijah ust.

Krone od cirkon keramike se postavljajo zelo podobno kot tiste metal keramične, razen da preparacija zob zahteva t.i. brušenje na stopničko.

Zakaj izbrati Riviera Dent?

icona esperienza

Izkušnje

Naša ekipa ima več kot 25 let izkušenj v dentalni medicini

icona garanzia

Garancija

Na vse dentalne posege damo garancijo pod pogojem rednih kontrol

icona qualita

Kakovost

Uporabljamo le najkakovostnejše materiale

icona convenienza

Ugodnost

Ugodne cene vseh dentalnih posegov

Zaprosite za ponudbo