Proteza na lokatorje

Proteze na lokatorje so namenjene za brezzobe čeljusti. Gre za polfiksno protetsko delo, ki ima možnost samostojnega odstranjevanja in čiščenja.

Proteza je izdelana iz akrilata in je maksimalno reducirana, oz. je bolj gracilna. Proteza na primer pri zgornji čeljusti nima neba, kot je to bil primer pri klasičnih totalnih protezah. Poleg tega je ta tip proteze stabilnejši od klasičnih protez, zlasti v primeru spodnje čeljusti, kjer so klasične proteze izjemno redko stabilne.

Ta je rešitev finančno sprejemljiva in zahteva dva do štiri implantate po čeljusti, oziroma v zgornji čeljusti minimalno štiri, medtem ko sta na spodnji dovolj dva, čeprav je zaradi boljše stabilnosti same proteze idealno uporabljati štiri.

Faze izdelave:

    •  vgradnja implantatov (zgornja čeljust minimalno 4, spodnja 2 do 4)

    • 3 meseci osteointegracije

    • odpiranje implantata, postavljanje gingiva formerjev, ki oblikujejo gingivo za kasnejšo suprastrukturo, oziroma v tem primeru lokator

    • odvzem odtisa ter izdelava proteze v laboratoriju

    • postavljanje lokatorjev, sestavljenih iz dveh delov: del, ki se vgradi na implantat in del, ki se vgrajuje v protezo – povezava med tema dvema deloma deluje na principu pritiskača

Zakaj izbrati Riviera Dent?

icona esperienza

Izkušnje

Naša ekipa ima več kot 25 let izkušenj v dentalni medicini

icona garanzia

Garancija

Na vse dentalne posege damo garancijo pod pogojem rednih kontrol

icona qualita

Kakovost

Uporabljamo le najkakovostnejše materiale

icona convenienza

Ugodnost

Ugodne cene vseh dentalnih posegov

Zaprosite za ponudbo